Politiskt engagemang och livspusslet

Ett av våra mål och syften med en ny förening har varit att genom moderna arbetssätt, digitala verktyg och tillgänglighet, möjliggöra att den som har ett engagemang, men inte kunnat delta i politiskt arbete nu får den möjligheten.

Resultatet må inte vara på influensernivå, estetiskt sett, men så här ser verkligheten ut. Oavsett om man målar, är på läktaren på hockeyträning i annan stad, promenerar, åker bil, rensar barnkläder i förrådet eller värmer rester av kinamat till lunch så kan man använda sitt politiska engagemang.

Men en sak har vi gemensamt: målmedvetet skapar vi underlag för olika förslag om utvecklingen av Kramfors. Några minuter igår, några minuter idag och några minuter imorgon. Alla delaktiga, underlaget transparent med varandra och vi ger inflytande till övriga medlemmar precis på samma tidseffektiva, tillgängliga och inbjudande villkor.

Bra jobbat allesammans! Snart väntar medlemsmöte!

Dela inlägget