DSiHK anordnar ungdomskväll i januari

Med glädje har vi mottagit informationen att Bildningsnämndens ordförande med stort engagemang reder i frågan kring ungdomskvällar och har haft och har flera möten inbokade med förvaltningen. Vi är helt övertygade om att när den processen är klar så kommer ungdomarna att ha fått tillbaka sina kvällar.

Hur det kommer sig att tjänstepersonsorganisationen kan ta bort något som uppenbart saknat politisk förankring, och dessutom inte följt de enklaste förväntningarna på formalia, får vi återkomma till senare.

Det går snabbt att riva ner något men tar lång tid att bygga upp. Eftersom mötena tar tid att genomföra och verkställande av beslut också kan dröja, behöver de ungdomar som förlorat sina kvällar under så lång tid, få tillbaka dessa.

Digitala Socialdemokrater i Höga Kusten kommer därför att anordna en sådan kväll i januari och även bjuda in Bildningsnämndens ordförande. Tack vare lokala engagemanget som villigt bidrar så kan vi servera tacos och även erbjuda andra aktiviteter! Vi tackar för detta på förhand!

Det är särskilt viktigt att ungdomarna får veta detta inför jul, när julfester anordnas, inte sällan för de grupper som har egen röst och möjlighet att leva sitt liv oberoende av andra. Digitala Socialdemokrater i Höga Kusten prioriterar dem med svagast röst och deras välbefinnande.

Vi hoppas att ungdomarna har något roligt att se framemot i och med detta besked!

Dela inlägget