Vi hjälper organisationer företag att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digital transformation och verksamhetsutveckling.

Om oss

Holdingzone har över 25 års erfarenhet av IT relaterade projekt och fokuserar idag på att hjälpa företag växa och utvecklas. Vi hjälper även startups med att välja rätt partners och system för sina tjänster och produkter.

Vi hjälper företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digital transformation och verksamhetsutveckling.

Holdingzone startades 1995 som ett IT-bolag som sålde varor och tjänster, vi hade även en butik. Nu jobbar vi endast med moln- och konsulttjänster.

Broadview

Broadview erbjuder stort utbud av webb- & mediatjänster med lite extra fokus på digitala skärmar och strömmande media som nu växer stort.
Broadview

GDM

GDM skapar digitala möjligheter och långsiktigt värde för både små och stora företag. Med en kombination av strategisk förmåga och passion för teknik levererar vi tjänster och rådgivning inom Infrastruktur och drift, Support, Arbetsplats och Säkerhet.
GDM